Oferta weselna 2019 standard – 180zł/os. brutto

CENA OBOWIĄZUJE PRZY STAWCE VAT 8% i 23%

 

Obiad

Bulion z makaronem i świeżą pietruszką (podawany w bulonówce)

Indyk faszerowany mozzarellą i suszonymi pomidorami z ziemniakami z wody i bukietem sałat

 

Desery:    Tort weselny (rodzaj do wyboru – ok. 15dag/os.)

                 Wybór ciast (około 20dag/os.)

Zimna płyta

– wybór wędlin,

– wybór serów żółtych i dojrzewających,

– mięsa pieczone w plastrach (schab, karczek),

– tymbalik drobiowy,

– śledź w oleju,

– jajka z majonezem,

– sałatka z opiekanym camembertem,

– sałatka grecka,

– pikle (papryka, pieczarki, ogórki konserwowe)

– pieczywo.

I Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Pierś z kurczaka w sosie ziołowym z dodatkami, Gulasz wołowy podany z knedlem i ogórkiem konserwowym, Kotlet schabowy z dodatkami.

II Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Barszcz  czerwony z pasztecikiem mięsnym, Węgierska zupa gulaszowa, Bogracz z kluseczkami.

    Napoje ciepłe /kawa, herbata/ i zimne /soki owocowe, mineralna gazowana i niegazowana, pepsi, 7up, mirinda/ bez ograniczeń ilościowych.

Oferta weselna 2019 lux – 220zł/os. brutto

CENA OBOWIĄZUJE PRZY STAWCE VAT 8% i 23%

 

Obiad

Krem paprykowo-pomidorowy z grzankami (podawany w bulionówce)

Mięsa na paterach: rolada śląska, karczek pieczony w plastrach, pierś z kurczaka faszerowana boczkiem i fetą,  w łącznej ilości 150% liczby Gości

Kluski śląskie, ziemniaki z wody, sos pieczeniowy, zestawy surówek lub bukiet sałat

 

Desery:    Tort weselny (rodzaj do wyboru – ok. 15dag/os.

                 Wybór ciast i ciasteczek (około 20dag/os.)

Zimna płyta

– wybór wędlin,

– marynowane mięsa pieczone w plastrach,

– rokpol z brzoskwinią,

– karczek z masłem czosnkowym,

– parowany łosoś norweski,

– śledź zielony w pomidorach,

– pikle (papryka, pieczarki, ogórki konserwowe)

– sałatka „Słoneczne ziarna”

– sałatka jarzynowa z majonezem,

– pieczywo.

I Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Fileciki indycze po parysku z dodatkami, Udziec wieprzowy pieczony w całości z dodatkami (dane serwowane na sali); Dorsz duszony w warzywach z puree ziemniaczanym.

II Kolacja (jedna pozycja do wyboru):, Wołowina z warzywami na czerwonym winie,  Żurek śląski z jajkiem i kiełbasą, Meksykańska zupa gulaszowa z naciosami.

    Napoje ciepłe /kawa, herbata/ i zimne /soki owocowe, mineralna gazowana i niegazowana, pepsi, 7up, mirinda/ bez ograniczeń ilościowych.

Oferta weselna 2019 exclusive – 250zł/os. brutto

CENA OBOWIĄZUJE PRZY STAWCE VAT 8% i 23%

Obiad

Bulion z kaczki z pierożkami (podawany w bulionówce)

Mięsa na paterach (w zestawie: rolada śląska, bitki wieprzowe, pierś z kurczaka zawijana boczkiem, kotlet deVolaille)  w łącznej ilości 200% liczby Gości

Kluski śląskie, ziemniaki z wody, sos pieczeniowy, zestawy surówek

 

Desery:    Tort weselny (rodzaj do wyboru – ok. 15dag/os.

                 Owoce, wybór ciast i ciasteczek (około 20dag/os.)

Zimna płyta

– marynowane mięsa pieczone w plastrach,

– wybór wędlin,

– galantyna drobiowa,

– galaretka z golonki,

– pasztet z sosem żurawinowym

– terrina z dorsza na zimno,

– ryba po grecku,

– wytrawne babeczki z pieczarkami zapiekane serem,

– pikle (papryka, pieczarki, ogórki konserwowe)

– sałatka capresse,

– sałatka meksykańska z kurczakiem,

– pieczywo.

 

I Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Schab zawijany z boczkiem i wędzonym serem, Dorada pieczona w całości z dodatkami, Pierś z kurczaka faszerowana boczniakiem z dodatkami.

II Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Czerwone curry z kurczaka z ciecierzycą; Boeuf Stroganoff z polędwicy wołowej. Barszcz czerwony z drożdżowym pasztecikiem grzybowym.

 

    Napoje ciepłe /kawa, herbata/ i zimne /soki owocowe, mineralna gazowana i niegazowana, pepsi, 7up, mirinda/ bez ograniczeń ilościowych.

Jedzenie pozostałe po przyjęciu jest pakowane na wynos.