Oferta weselna 2020 standard – 190zł/os. brutto

CENA OBOWIĄZUJE PRZY STAWCE VAT 8% i 23%

 

Obiad

Bulion z makaronem ryżowym i warzywami (podawany w bulionówce)

Konfitowane udko z kurczaka z pieczonymi ziemniakami z rozmarynem i surówką z czerwonej kapusty z jabłkiem

 

Desery:    Tort weselny (rodzaj do wyboru – ok. 15dag/os.)

                 Wybór ciast (około 20dag/os.)

Zimna płyta

– wybór wędlin z hotelowej wędzarni

– wybór serów żółtych i dojrzewających,

– mięsa pieczone w plastrach (schab, karczek),

– filet drobiowy w galarecie ,

– śledź po kaszubsku,

– jajka z sosem tatarskim,

– sałatka sycylijska ,

– sałatka grecka,

– pikle (papryka, pieczarki, ogórki konserwowe)

– pieczywo.

I Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Bigos staropolski, Rolada drobiowa z ciecierzycą i orzechami z dodatkami , Kotlet schabowy z dodatkami.

II Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Barszcz  czerwony z pasztecikiem mięsnym, Żurek śląski po myśliwsku z kurkami , Forszmak

    Napoje ciepłe /kawa, herbata/ i zimne /soki owocowe, mineralna gazowana i niegazowana, pepsi, 7up, mirinda/ bez ograniczeń ilościowych.

 

 

Oferta weselna 2020 lux – 230zł/os. brutto

CENA OBOWIĄZUJE PRZY STAWCE VAT 8% i 23%

 

 

Obiad

Krem z zielonego groszku z chipsem z bekonu  (podawany w bulionówce)

Mięsa na paterach: rolada śląska, schab ze śliwką , pierś z kurczaka faszerowana serem lazur i szpinakiem,  w łącznej ilości 150% liczby Gości

Kluski śląskie, ziemniaki z wody, sos pieczeniowy, zestawy surówek lub bukiet sałat

 

Desery:    Tort weselny (rodzaj do wyboru – ok. 15dag/os.

                 Wybór ciast i ciasteczek (około 20dag/os.)

Zimna płyta

– wybór wędlin z hotelowej wędzarni

– marynowane mięsa pieczone w plastrach,

– pasztet z marchewki

– polędwiczka z brokułami w galarecie

– wędzona kaczka z twarożkiem i owocami

– śledź po meksykańsku,

– pikle (papryka, pieczarki, ogórki konserwowe)

– sałatka wiejska z serem i szynką

– sałatka brokułowa z serem fetą

– pieczywo.

I Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Zrazy w sosie myśliwskim z szarymi kluseczkami i burakami marynowanymi, Udziec wieprzowy pieczony w całości z dodatkami (dane serwowane na sali); Dorsz na puree ziemniaczanym z surówką z kiszonej kapusty.

II Kolacja (jedna pozycja do wyboru):Barszcz czerwony z drożdżowym pasztecikiem,  Żurek śląski z jajkiem i kiełbasą, Pikantny Bogracz wołowy z grzanką.

    Napoje ciepłe /kawa, herbata/ i zimne /soki owocowe, mineralna gazowana i niegazowana, pepsi, 7up, mirinda/ bez ograniczeń ilościowych.

 

 

Oferta weselna 2020 exclusive – 255zł/os. brutto

CENA OBOWIĄZUJE PRZY STAWCE VAT 8% i 23%

Obiad

Bulion z kaczki z pierożkami (podawany w bulionówce)

Mięsa na paterach (w zestawie: rolada śląska, pieczeń z szynki, pierś z kurczaka zapiekana serem , kotlet de Volaille)  w łącznej ilości 200% liczby Gości

Kluski śląskie, ziemniaki z wody, sos pieczeniowy, zestawy surówek

 

Desery:    Tort weselny (rodzaj do wyboru – ok. 15dag/os.

                 Owoce, wybór ciast i ciasteczek (około 20dag/os.)

Zimna płyta

– marynowane mięsa pieczone w plastrach,

– wybór wędlin z hotelowej wędzarni,

– galantyna drobiowa faszerowana kaczą wątróbką i orzechami

– domowy pasztet z grzybami,

– terrina z dorsza na zimno,

– śledź w marynacie korzennej

– wytrawne babeczki z pieczarkami zapiekane serem,

– pikle (papryka, pieczarki, ogórki konserwowe)

– sałatka brokułowa z serem i słonecznikiem,

– sałatka z tuńczykiem , jajkiem i oliwkami,

– pieczywo.

I Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Staropolski bigos z grzybami leśnymi i suszoną śliwką, Pilaw azjatycki, Polędwiczka w sosie kurkowym z dodatkami.

II Kolacja (jedna pozycja do wyboru): Wołowina na czerwonym winie z warzywami; Boeuf Stroganoff z wołowiny. Gołąbki w sosie pomidorowym.

 Napoje ciepłe /kawa, herbata/ i zimne /soki owocowe, mineralna gazowana i niegazowana, pepsi, 7up, mirinda/ bez ograniczeń ilościowych.