PROPOZYCJE NA PRZYJĘCIA W 2020 ROKU

 

Propozycja I – 135zł/os.

Zupa: Bulion z pierożkami/wołowina/warzywa
Danie główne: Mięsa na paterach (w łącznej ilości 150% liczby Gości) rolada śląska, stek ze schabu w sosie, pieczeń drobiowa
Ziemniaki z wody, kluseczki śląskie, sos pieczeniowy, zestaw surówek
Deser: Wybór ciast domowych lub torcik okolicznościowy
Zimna płyta: wybór wędlin z hotelowej wędzarni, sery żółte i dojrzewające, rokpol z owocami sezonowymi, śledź w śmietanie z jabłkiem, domowy pasztet z żurawiną, rollsy z tortilli z warzywami, sałatka wiejska, sałatka jarzynowa, pieczywo.
Napoje ciepłe (kawa, herbata) i zimne (woda, soki) bez ograniczeń ilościowych.

 

Propozycja II – 125zł/os.

Zupa: Krem z pieczarek/słonecznik/olej z pieczonym czosnkiem/zioła
Danie główne: Policzki wołowe w czerwonym winie/sos własny/puree ziemniaczane ze szpinakiem/sałatka z piklowanych warzyw
Deser: Mille Feuille/krem waniliowy/owoce sezonowe/czekolada
Zimna płyta: wybór pieczonych mięs, sery żółte i dojrzewające, tymbalik drobiowy, schab w galarecie, sałatka capresse, sałatka z polędwiczką wieprzową, pieczywo.
Kolacja: Barszcz czerwony z dużym krokietem mięsnym
Napoje ciepłe (kawa, herbata) i zimne (woda, soki) bez ograniczeń ilościowych.

Propozycja III – 145zł/os.

Przystawka: Pate/galaretka owocowa/grzanki/boczek
Zupa: Krem z zielonego groszku/oliwa ziołowa/kozi ser
Danie główne: Udko z kaczki/gołąbek z kaszy pęczak/buraki marynowane w occie malinowym
Deser: Mrożone parfait/biała czekolada/mus malinowy
Zimna płyta: wędliny z hotelowej wędzarni, sery żółte i dojrzewające, wytrawna tarta z kurczakiem i warzywami, polędwiczka z brokułami w galarecie, śledź w zalewie z zielonego pieprzu, pikle, sałatka cezar, sałatka z wędzoną rybą, pieczywo.
Kolacja: Żurek śląski z jajkiem i białą kiełbasą
Napoje ciepłe (kawa, herbata) i zimne (woda, soki) bez ograniczeń ilościowych.