PROPOZYCJE NA PRZYJĘCIA W 2019  ROKU

 

Propozycja I – 130zł/os.

Zupa: Bulion z makaronem i świeżą pietruszką

Danie główne: Mięsa na paterach (w łącznej ilości 150% liczby Gości) rolada śląska, kotlet de volaille, kotlet schabowy

Ziemniaki z wody, kluseczki śląskie, sos pieczeniowy, zestaw surówek

Deser: Wybór ciast domowych lub torcik okolicznościowy

Zimna płyta: wybór wędlin, sery żółte i dojrzewające, pieczeń wieprzowa z zielonym groszkiem, śledź w salsie meksykańskiej, pasztet z żurawiną , rollsy z tortilli z warzywami, sałatka wiejska, sałatka capresse,pieczywo.

Napoje ciepłe (kawa, herbata) i zimne (woda, soki) bez ograniczeń ilościowych.

 

Propozycja II – 120zł/os.

Zupa: Krem z pomidorów z bazylią i mozzarellą

Danie główne: Pierś z kurczaka faszerowana serem i brokułami z żółtym ryżem i sałatką wiosenną

Deser:W-z-ka z bitą śmietaną

Zimna płyta: wybór pieczonych mięs, sery żółte i dojrzewające, galantyna drobiowa faszerowana kaczą wątróbką i orzechami włoskimi, rokpol z owocami, sałatka jarzynowa, sałatka z polędwiczką wieprzową, pieczywo.

Kolacja: Barszcz czerwony z dużym krokietem mięsnym

Napoje ciepłe (kawa, herbata) i zimne (woda, soki) bez ograniczeń ilościowych.

 

Propozycja III – 140zł/os.

Przystawka: Wędzona pierś z kaczki na bukiecie sałat z sosem malinowym

Zupa: Krem z białuch warzyw z orzechami włoskimi i chipsem warzywnym

Danie główne: Pieczony schab w boczku z ziołowym puree i marynowanymi burakami

Deser: Deser sułtański

Zimna płyta: wędliny z hotelowej wędzarni, sery żółte i dojrzewające, babeczki z pieczarkami, schab w galarecie, śledź w zalewie z zielonego pieprzu, morele w boczku, sałatka cezar, sałatka z kozim serem,  pieczywo.

Kolacja: Żurek śląski z jajkiem i białą kiełbasą

Napoje ciepłe (kawa, herbata) i zimne (woda, soki) bez ograniczeń ilościowych.

Jedzenie pozostałe po przyjęciu jest pakowane na wynos.