Krakowska 1,
43-600, Jaworzno
@: hotel@panskagora.pl
T: 32 615 01 50
M: +48 660 677 677
Wyrób |
Cena za 1kg lub 1szt |
Masa wyrobu |
|
||
Kiełbasa domowa (czosnkowa) parzona (100% mięsa wieprzowego,czosnek,zioła,przyprawy ) |
19zł/1pęto (ok.450g) |
|
Kiełbasa pieprzowa, podpiekana (100% mięsa wieprzowego,mieszanka pieprzu,przyprawy) |
19z/1pęto (ok.400g) |
|
Filet z kurczaka (wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób) |
9zł/1szt (ok.250g) |
|
Ser typu włoskiego wędzony w ziołach ( lekki,miękki oraz delikatny w smaku ) |
12zł/1szt (ok.220g) |
|
Pasztet domowy ze śliwką (wyrób wieprzowy, pieczony z dodatkiem suszonej śliwki) |
18zł/1szt (ok.600g) |
|
Szynka tradycyjna w siatce wieprzowa (wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób) |
46zł/kg |
|
Polędwiczka wieprzowa (wędzona, peklowany w tradycyjny sposób) |
49zł/kg |
|
Schab z wędzarni (wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób) |
43zł/1kg |
|
Boczek ze skórą, bez kości (wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób) |
43zł/kg |
|
Baleron swojski (wyrób wieprzowy peklowany, wędzony oraz parzony metodą sous-vide) |
43zł/1kg |
|
|
Ze względu na charakterystykę wyrobu waga surowca może różnić się od podanej o +/- 5%
Oferujemy również pakowanie produktów hermetycznie za dodatkową opłatą 1zł /1szt