Wyrób |
Cena za 1kg lub 1szt |
Masa wyrobu |
|
||
Kiełbasa domowa (czosnkowa) parzona (100% mięsa wieprzowego,czosnek,zioła,przyprawy ) |
19zł/1pęto (ok.450g) |
|
Kiełbasa pieprzowa, podpiekana (100% mięsa wieprzowego,mieszanka pieprzu,przyprawy) |
19z/1pęto (ok.400g) |
|
Kiełbasa jałowcowa (92%wieprzowiny, 7% wody, jałowiec, przyprawy) |
15zł/pęto (ok. 300g) |
|
Filet z kurczaka (wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób) |
9zł/1szt (ok.250g) |
|
Ser typu włoskiego wędzony w ziołach ( lekki,miękki oraz delikatny w smaku ) |
12zł/1szt (ok.220g) |
|
Pasztet domowy ze śliwką (wyrób wieprzowy, pieczony z dodatkiem suszonej śliwki) |
22zł/1szt (ok.600g) |
|
Szynka tradycyjna w siatce wieprzowa (wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób) |
49zł/kg |
|
Polędwiczka wieprzowa (wędzona, peklowany w tradycyjny sposób) |
52zł/kg |
|
Schab z wędzarni (wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób) |
46zł/1kg |
|
Boczek ze skórą, bez kości (wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób) |
43zł/kg |
|
Baleron swojski (wyrób wieprzowy peklowany, wędzony oraz parzony metodą sous-vide) |
45zł/1kg |
|
POLECAMY WYROBY Z DZIKA | ||
Szynka z dzika wędzona (peklowana na mokro, na 100g produktu zużyto 120g mięsa) |
69zł/kg |
|
Boczek z dzika wędzony (peklowana na mokro, na 100g produktu zużyto 120g mięsa) |
58zł/kg |
|
Kiełbasa z dzika 70% dzika, 23% wieprzowiny, 7% woda, mieszanka przypraw) |
23zł/1 pęto |
|
|
Ze względu na charakterystykę wyrobu waga surowca może różnić się od podanej o +/- 5%
Oferujemy również pakowanie produktów hermetycznie za dodatkową opłatą 1zł /1szt