Wędliny z naszej wędzarni

Wędliny z naszej wędzarni

 

Wyrób

Cena za 1kg

lub 1szt

Ilość wyrobu

podana na sztuki

Pstrąg wędzony (sprzedawany na sztuki)

68zł/kg

 

Kiełbasa domowa

(100% mięsa wieprzowego,czosnek, przyprawy)

22zł/1szt

(ok.480g)

 

Kiełbasa paprykowa

(100% mięsa wieprzowego,papryka,przyprawy)

21zł/1szt

(ok.300g)

 

Ser typu włoskiego wędzony w ziołach

( lekki,miękki oraz delikatny w smaku )

12zł/1szt

(ok.220g)

 

Pasztet domowy ze śliwką hotelowej produkcji, pieczony w foremce

(wyrób wieprzowy, pieczony z dodatkiem suszonej śliwki)

27zł/1szt

(ok.600g)

 

Szynka gotowana, krojona w plastry

32zł

(500g)

 

Szynka wiejska z tłuszczykiem

(wędzona oraz parzona w tradycyjny sposób)

54zł/kg

 

Polędwiczka wieprzowa (sprzedawana na sztuki, różne wielkości)

(wędzona, peklowana w tradycyjny sposób)

56zł/kg

 

Schab z wędzarni

(wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób)

43zł/1kg

 

Schab gotowany z czosnkiem i majerankiem

48zł/kg

 

Boczek ze skórą, bez kości

(wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób)

42zł/kg

 

Baleron swojski

(wyrób wieprzowy peklowany, wędzony oraz parzony metodą sous-vide)

48zł/1kg

 

Szynka tradycyjna wołowa, ograniczona ilość, krojona na plasterki

(delikatna,soczysta,aromatyczna, wędzona oraz parzona metodą sous-vide)

90zł/ 1kg

 

Szynka z indyka

(wędzona oraz parzona, peklowana w tradycyjny sposób)

55zł/1kg

 

Rolada z boczku, pieczona, marynowana w przyprawach

45zł/kg

 

Pakowanie próżniowe

2zł/sztuka

 

 

Orientacyjna waga wędzonych mięs wynosi od 0,5kg-0,8kg w kawałku.

Przy zamówieniu poniżej tej wagi wędliny kroimy w plastry.

Ze względu na charakterystykę wyrobu podana waga surowca może różnić się od podanej o +/- 10%

 

Kategorie