Wędliny z naszej wędzarni

Wędliny z naszej wędzarni

 

Wyrób

Cena za 1kg

lub 1szt

Masa wyrobu

   

 

Kiełbasa domowa (czosnkowa) parzona

(100% mięsa wieprzowego,czosnek,zioła,przyprawy )

19zł/1pęto

(ok.450g)

 

Kiełbasa pieprzowa, podpiekana

(100% mięsa wieprzowego,mieszanka pieprzu,przyprawy)

19z/1pęto

(ok.400g)

 

Kiełbasa jałowcowa

(92%wieprzowiny, 7% wody, jałowiec, przyprawy)

15zł/pęto

(ok. 300g)

 

Filet z kurczaka

(wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób)

9zł/1szt

(ok.250g)

 

Ser typu włoskiego wędzony w ziołach

( lekki,miękki oraz delikatny w smaku )

12zł/1szt

(ok.220g)

 

Pasztet domowy ze śliwką

(wyrób wieprzowy, pieczony z dodatkiem suszonej śliwki)

22zł/1szt

(ok.600g)

 

Szynka tradycyjna w siatce wieprzowa

(wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób)

49zł/kg

 

Polędwiczka wieprzowa

(wędzona, peklowany w tradycyjny sposób)

52zł/kg

 

Schab z wędzarni

(wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób)

46zł/1kg

 

Boczek ze skórą, bez kości

(wędzony oraz parzony peklowany w tradycyjny sposób)

43zł/kg

 

Baleron swojski

(wyrób wieprzowy peklowany, wędzony oraz parzony metodą sous-vide)

45zł/1kg

 

Ze względu na charakterystykę wyrobu waga surowca może różnić się od podanej o +/- 5%

Oferujemy również pakowanie produktów hermetycznie za dodatkową opłatą 1zł /1szt

Kategorie