Wyrób |
Cena za 1kg lub 1szt |
Ilość wyrobu podana na sztuki |
Pstrąg wędzony (sprzedawany na sztuki) |
68zł/kg |
|
Kiełbasa domowa (100% mięsa wieprzowego,czosnek, przyprawy) |
22zł/1szt (ok.480g) |
|
Kiełbasa paprykowa (100% mięsa wieprzowego,papryka,przyprawy) |
21zł/1szt (ok.300g) |
|
Ser typu włoskiego wędzony w ziołach ( lekki,miękki oraz delikatny w smaku ) |
12zł/1szt (ok.220g) |
|
Pasztet domowy ze śliwką hotelowej produkcji, pieczony w foremce (wyrób wieprzowy, pieczony z dodatkiem suszonej śliwki) |
27zł/1szt (ok.600g) |
|
Szynka gotowana, krojona w plastry |
32zł (500g) |
|
Szynka wiejska z tłuszczykiem (wędzona oraz parzona w tradycyjny sposób) |
54zł/kg |
|
Polędwiczka wieprzowa (sprzedawana na sztuki, różne wielkości) (wędzona, peklowana w tradycyjny sposób) |
56zł/kg |
|
Schab z wędzarni (wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób) |
43zł/1kg |
|
Schab gotowany z czosnkiem i majerankiem |
48zł/kg |
|
Boczek ze skórą, bez kości (wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób) |
42zł/kg |
|
Baleron swojski (wyrób wieprzowy peklowany, wędzony oraz parzony metodą sous-vide) |
48zł/1kg |
|
Szynka tradycyjna wołowa, ograniczona ilość, krojona na plasterki (delikatna,soczysta,aromatyczna, wędzona oraz parzona metodą sous-vide) |
90zł/ 1kg |
|
Szynka z indyka (wędzona oraz parzona, peklowana w tradycyjny sposób) |
55zł/1kg |
|
Rolada z boczku, pieczona, marynowana w przyprawach |
45zł/kg |
|
Pakowanie próżniowe |
2zł/sztuka |
Orientacyjna waga wędzonych mięs wynosi od 0,5kg-0,8kg w kawałku.
Przy zamówieniu poniżej tej wagi wędliny kroimy w plastry.
Ze względu na charakterystykę wyrobu podana waga surowca może różnić się od podanej o +/- 10%