Wyrób |
Cena za 1kg lub 1szt |
Masa wyrobu |
|
||
Kiełbasa domowa (czosnkowa) parzona (100% mięsa wieprzowego,czosnek,zioła,przyprawy ) |
19zł/1pęto (ok.500g) |
|
Kiełbasa paprykowa (100% mięsa wieprzowego,papryka,przyprawy) |
19z/1pęto (ok.300g) |
|
Rolada z boczku boczek wieprzowy bez skóry 100%, kompozycja naturalnych przypraw, cebula, sól |
39zł/kg
|
|
Filet z kurczaka (wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób) |
15zł/1szt (ok.200g) |
|
Ser typu włoskiego wędzony w ziołach ( lekki,miękki oraz delikatny w smaku ) |
12zł/1szt (ok.220g) |
|
Pasztet domowy ze śliwką (wyrób wieprzowy, pieczony z dodatkiem suszonej śliwki) |
25zł/1szt (ok.600g) |
|
Szynka wiejska z tłuszczykiem (wędzona oraz parzona w tradycyjny sposób) |
46zł/kg |
|
Polędwiczka wieprzowa sprzedawana na sztuki, różne wielkości (wędzona, peklowana w tradycyjny sposób) |
48zł/kg |
|
Schab z wędzarni (wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób) |
43zł/1kg |
|
Boczek ze skórą, bez kości (wędzony oraz parzony, peklowany w tradycyjny sposób) |
39zł/kg |
|
Baleron swojski (wyrób wieprzowy peklowany, wędzony oraz parzony metodą sous-vide) |
43zł/1kg |
|
Ze względu na charakterystykę wyrobu waga surowca może różnić się od podanej o +/- 5%
Oferujemy również pakowanie produktów hermetycznie za dodatkową opłatą 1zł /1szt